Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2008

Travel Blog III

Μπερλίνο!Sony Center, στολισμένο δισδιάστατα.
Melange με σαντιγύ και κουβερτούλες.DB Tower και το μπαλόνι που δεν πήγε στον μπαλονοπαράδεισο.Olympia Stadion τη μέρα που η Hertha έστειλε τη Στουτγκάρδη σπίτι της. Θάνατος στον γέρο δίπλα μου και τον διαιτητή.Unter Den Linden και κουμπωμένα παλτά.Πολιτιστικές προσμίξεις στις όχθες του Spree.
Ειδική μνεία στην σερβιτόρα που έπαιζε κάποιο Ορκ στο LOTR.Potsdamer Brücke. Κίτρινα φύλλα και παρθένες καβάτζες.
Όλα έξω απ' το κατώφλι του ξενοδοχείου, περισσότερα μέσα.Gedächniskirche. Ωραιότατα καπέλα από πλανόδιους.


Χάμπουργκ!Εκκλησία του Άι Μιχάλη. Δισδιάστατη.Καλαμάκια και γλυκά. Όλα στο τετράγωνο.Δεν είναι Skandinavik, μα είναι όμορφο.Γιατί δεν γίνεται να είμαστε μόνο με Remarque και Rilke.Το λιμάνι και το gargoyle. Κατάλληλο για όλους.Με τις όμορφες πόλεις, ανταλλάζεις όμορφες κουβέντες.Είχατε και στο χωριό σου κανάλια.Σε περίπτωση που έχετε ραντεβού στην πλατεία και σας στήσουν. Κρυπτόλεξο.
Και πάλι αμοιβαιότητες ατμόσφαιρας.Ληστεία. Φέρε ό,τι έχει ζάχαρη και καφεΐνη.
Ξεχωριστά όμως. Είμεθα σοβαροί εγκληματίες.

Ντανμαρκ!Κυματοθραύστης. Ερασιτέχνες.
Κάτω από τα πόδια μας έχει ένα τραίνο, μέσα σε ένα καράβι.
Παντού συμβολισμοί πια.Το καλύτερο σημείο για ένα πικνικ.Ο κακόφημος σιδηροδρομικός σταθμός της πρωτεύουσας της Γιουτλάνδης. Περί τα 40 δευτερόλεπτα πριν την επέτειο της πρώτης μου γέννησης.

7 σχόλια:

  1. Θέλω τα δέντρα της τέταρτης φωτογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα δέντρα αγαπημένο μου μαλακίδι, είναι ο λόγος που ο δρόμος ολάκερος ονομάζεται "κάτω απ' τις φλαμουριές". Δεν είσαι η μόνη λοιπόν που τα βρίσκει όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή